«Διασκέδασαν» σπάζοντας καθρέφτες αυτοκινήτων

Θλιβερές εικόνες αντίκρισαν συμπολίτες το πρωί του Σαββάτου στην οδό Οδυσσέως, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης…

Όλα εξελίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο, όταν επαναλήφθηκε η γνωστή… πλάκα από παρέες νεαρών, οι οποίοι «διασκέδασαν» σπάζοντας καθρέφτες αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το φαινόμενο κάθε άλλο παρά πρωτόγνωρο είναι, καθώς αντίστοιχες καταστάσεις παρατηρούνται κατά καιρούς τόσο στον ίδιο, όσο και σε άλλους δρόμους της συνοικίας.

Η διαφορά, με όσα έγιναν τη νύχτα της Παρασκευής, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε συγκεκριμένα σημεία της Νέας Σμύρνης παραμένουν δυνάμεις της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων αυξημένης επιτήρησης λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα, η απόσταση μεταξύ των σταθμευμένων αστυνομικών και της οδού Οδυσσέως είναι λίγες δεκάδες μέτρα.

Με δεδομένο ότι η παρουσία της Αστυνομίας δεν πτόησε τους νεαρούς προφανώς καταδεικνύει την ανάγκη ενίσχυσης των περιπολιών στους δρόμους, ώστε να αποτρέπονται αντίστοιχα φαινόμενα.

Παράλληλα, ο Δήμος Λαρισαίων θα πρέπει να κάνει πράξη την δέσμευση που έχει αναληφθεί για επίλυση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η συνοικία, μετά και από όσα εξελίχθηκαν την περίοδο της πανδημίας.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.