Δίαυλος συνεργασίας Τρικάλων- Αυστρίας

Διαύλους συνεργασίας με την Αυστρία για θέματα τεχνολογίας άνοιξε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Η επίσκεψη του εμπορικού ακολούθου της πρεσβείας της Αυστρίας στη χώρα μας, κ. Gerd Dueckelmann – Dublany, στο Δημαρχείο Τρικκαίων, περιστράφηκε σε ζητήματα τεχνολογικής συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου παρουσίασε τα δεδομένα που θέτει ο Δήμος, ως οραματική προσπάθεια για ενσωμάτωση λύσεων στην καθημερινότητα της πόλης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις «έξυπνες λύσεις» σε θέματα μεταφορών, φωτισμού και εξυπηρέτησης του πολίτη, με βάση τα πιλοτικά έργα που ξεκινούν να υλοποιούνται και όσα ήδη έχουν εγκριθεί.

Ο δε διευθύνων σύμβουλος της e-trikala ΑΕ κ. Οδ. Ράπτης αναφέρθηκε στον Δήμο ως παράδειγμα προώθησης πλήθους ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εφαρμογών παγκόσμιας απήχησης ή ελληνικής πρωτιάς (free wifi, e-health, Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Activage κ.α.).

Ο κ. Γ. Συκάς, γενικός διευθυντής της Hellenic Cable Networks, αναφέρθηκε σε ειδικότερα τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση παροχών σε δίκτυα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.