Διαβούλευση για την αστική ανάπλαση

Με την πρόσκληση του δήμου Λαρισαίων προς τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν στη διαδικασία καταθέτοντας προτάσεις, ξεκινά την Τετάρτη, η διαβούλευση ενόψει της ένταξης έργων στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπλασης.

Ο δήμος Λαρισαίων θα πρέπει έως τις 20 Σεπτεμβρίου να καταθέσει προτάσεις για την ένταξη έργων (σ.σ. ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ) μετά τη σχετική πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τα όσα συζητήθηκαν σε πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός.

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να ξεκινήσει τη διαβούλευση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, της πρώτης συνεδρίασης μετά τις θερινές διακοπές.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με σειρά υπηρεσιακών θεμάτων .

– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/126545-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7.html#sthash.sVORmItl.dpuf

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.