Δημιουργούνται αντιδημαρχίες Ψηφιακής Πολιτικής και Καθημερινότητας στη Λάρισα

Στη συγχώνευση αρμοδιοτήτων, προκειμένου να αναδειχθούν – μεταξύ άλλων – και οι προτεραιότητες της νέας περιόδου προχωρά ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης επιλέγοντας τους άμεσους συνεργάτες του, κατά τη νέα θητεία.

Η πρώτη συνεδρίαση, πανηγυρικού χαρακτήρα, του Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου και μέχρι τότε ο κ. Καλογιάννης θα πρέπει να έχει ορίσει τους νέους αντιδημάρχους. Ήδη την πόρτα του δημάρχου χτυπούν σύμβουλοι δηλώνοντας την επιθυμία τους «να προσφέρουν» από διάφορες θέσεις.

Οι πληροφορίες θέλουν τη θεσμοθέτηση δύο νέων αντιδημαρχιών, της Ψηφιακής Πολιτικής και της Καθημερινότητας η ανακοίνωση των οποίων πιθανόν να συνοδευτεί και από συγχωνεύσεις σε άλλα χαρτοφυλάκια όπως είναι το Πράσινο με την Καθαριότητα και την Πολεοδομίας με την Τεχνικών Έργων.

Σήμερα υφίστανται οι αντιδημαρχίες: Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Καθαριότητας – Αστικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής, Πρασίνου – Αμαξοστασίου – Πολιτικής Προστασίας, Λεσχών – Πολιτισμού -Βιβλιοθηκών.

Υπάρχουν επίσης οκτώ θέσεις εντεταλμένων συμβούλων κάποιες εκ των οποίων είναι έμμισθες.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.