Διώκονται μέλη κατά των πλειστηριασμών στη Λάρισα

Σε απολογία καλούνται μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών για την δράση τους στα δικαστήρια και την αποτροπή πλειστηριασμών οι οποίοι επρόκειτο να πραγματοποιηθούν.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Η δράση μας στη Λάρισα ξεκινά από την άνοιξη του 2017. Ενώνοντας τη φωνή μας με το κίνημα που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με την παρουσία μας κάθε Τετάρτη στο ειρηνοδικείο, αναδείξαμε το μέγεθος και την ουσία του προβλήματος ως επίθεση στην περιουσία των Ελλήνων.
Το κίνημα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα καταγράφει μόνο επιτυχίες. Είναι νίκη του κινήματος που τα πράγματα δεν προχώρησαν όπως το ευρωπαϊκό καθεστώς και ντόπιοι εντολοδόχοι τους ήθελαν με αποτέλεσμα να καταφύγουν στη κατάργηση των συμβατικών πλειστηριασμών. Είναι νίκη του κινήματος η στάση των συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας απέναντι στον νόμο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Είναι νίκη του κινήματος το ότι και οι ηλεκτρονικοί δεν προχωράνε όπως θα ήθελαν, γι’ αυτό και ο εκβιασμός για την τελευταία δόση.
Επειδή το κίνημα είναι στην πραγματικότητα το μόνο που αντιστέκεται ακόμη στη χώρα, πρέπει να το διαλύσουν, και γι’ αυτό έφτιαξαν το σχετικό νόμο και φτάσαμε σήμερα και στις διώξεις.
Η διαμαρτυρία και η αντίδραση στην αδικία της εξουσίας χαρακτηρίζεται παράνομη και διώκεται. Αυτό απαιτούν οι δανειστές, οι δυνάμεις της νέας κατοχής, και οι δοσίλογοι εντολοδόχοι τους τρέχουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτές.
Εμείς επιλέξαμε τον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα για Ελευθερία, για Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία.
Η τοπική αστυνομία επέλεξε και αυτή τον δικό της δρόμο, αυτόν του πιστού εκτελεστή των εντολών της ευρωπαϊκής κομαντατούρ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.