Δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, ετοίμασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών  Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), η οποία περιλάμβανε τρόφιμα, νερά, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, υγειονομικό υλικό και διατακτικές επιταγές, για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν από την πρώτη στιγμή η Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Εθελοντικής Αιμοδοσίας (FIODS), ο Οργανισμός Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Μονακό και η Ιταλική Ομοσπονδία Εθελοντικής Αιμοδοσίας (AVIS).

Αρωγοί στη συγκεκριμένη αυτή δράση ήταν επίσης και ο ΣΕΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο ΣΕΑ Ιτέας, ο ΣΕΑ Αλμωπίας, ο ΣΕΑ Ξάνθης, ο ΣΕΑ Καλύμνου, ο ΣΕΑ Κοζάνης, ο ΣΕΑ Χανίων και ο ΣΕΑ Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους τους συνοδοιπόρους της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που στήριξαν την πρωτοβουλία της, αλλά και  όλους τους Συλλόγους-Μέλη της,  οι οποίοι κινητοποιήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία και πρόσφεραν γενναιόδωρα στους πληγέντες.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, συνοδεία του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, με προορισμό τη Φαλάνη της Λάρισας και τα Φάρσαλα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.