Δυναμική η παρουσία του Συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων στην «FOOD EXPO 2024»

Γούσιος: Συνεχίζουμε την προσπάθεια προώθησης των προιόντων μας παντού

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων στην «FOOD EXPO 2024 – Διεθνήέκθεση τροφίμων και ποτών» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. H FOOD EXPO 2023, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη αφού παρουσιάζονται χιλιάδες ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από Έλληνες και ξένους εκθέτες.

Ο Συνεταιρισμός παρουσίασε τόσο στο περίπτερο του, όσο και στην γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Έκθεσης τα ποιοτικά όσπρια του, όπως φασόλια, φακές, ρεβίθι και αλεύρι από ρεβίθι, τα οποία και απέσπασαν τα θετικά σχόλια των επισκεπτών. Ακόμη στις διαδοχικές επαφές που είχαν οι εκπρόσωποι του «Ενιπέα» ανέδειξαντις καινοτόμες δράσεις και προγράμματα που υλοποιεί ο Συνεταιρισμός, όπως την αναγεννητική γεωργία και τη βιολογική καλλιέργεια, δύο βασικά εργαλεία που διαθέτει και επεκτείνει την εφαρμογή τους, ώστε τα προϊόντα που παράγουν τα μέλη του να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέλει η αγορά.

Από το περίπτερο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνης, ο υποψήφος ευρωβουλευτής της ΝΔ Πύρρος Δήμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δημήτρης Σταυρίδης και πολλοί εκπρόσωποι συνεταιριστικών και γεωτεχνικών οργανώσεων, οιοποίοι έγιναν δεκτοί από τον αντιπρόεδρο του Συνεταιρισμού Νίκο Γούσιο και την γεωπόνο Χαρούλα Καρατοσίδου.

Ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Νίκος Γούσιος ανέφερε τα εξής: Ο Συνεταιρισμός Ενιπέα Φαρσάλων συνεχίζει να δίνει το παρόν σε μεγάλα αγροτικά γεγονότα και εκθέσεις, όπως αυτή της food expo, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και τη δυναμική του. Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι τα ποιοτικά προϊόντα που καλλιεργούν οι παραγωγοί μας, με αιχμή του δόρατος τα όσπρια προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε να προωθούμε τα όσπρια παντού, στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.