Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μπράβος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο χώρο του Τρικαλινού Τύπου έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Πρόκειται για τον γνωστό συνταξιούχο δημοσιογράφο Κώστα Μπράβο. Ο Κωνσταντίνους Μπράβος, γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 28 Σεπτεμβρίου 1945. Ήταν έγγαμος και απέκτησε τρία παιδιά. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε δημοσιογραφική σχολή. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Έρευνα» των Τρικάλων (1964-1965), συνεχίστηκε στην εφημερίδα Αναγέννηση Τρικάλων (1966-1967), ενώ από το 1967 έως το 2000 όπου και συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε στα «Τρικαλινά Νέα». Παράλληλα ήταν ανταποκριτής της ΕΡΤ κατά τις χρονικές περιόδους  1982-1989 και 1993-1998. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη και ώρα 6 μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου.

H Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του εξέχοντος μέλους μας Κωνσταντίνου Μπράβου,  τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν τα εξής:

  1. Να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 στις 6μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου στα Τρίκαλα και να καταθέσουν στεφάνια.
  2. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.