Έφυγε από την ζωή γνωστός χειρούργος – ουρολόγος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Θλίψη για τον πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Βασίλειο Κόκκαλη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός χειρούργος – ουρολόγος και πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Βασίλειος Κόκκαλης.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 3μμ στην Πρινιά Αγιάς.

Με μήνυμα του, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος τον αποχαιρετά:

«Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο απροσδόκητος θάνατος του ιδιώτη συναδέλφου γιατρού Χειρουργού-Ουρολόγου και τ. Προέδρου του ΙΣΛ Βασιλείου Κόκκαλη, τόσο στην ιατρική κοινότητα όσο και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας.

Ο Βασίλης Κόκκαλης διετέλεσε επί σειρά ετών (3 τριετείς θητείες) Πρόεδρος του ΙΣ Λάρισας προσφέροντας από την θέση αυτή στους συναδέλφους αλλά και προς τους πολίτες τις υπηρεσίες του απλόχερα. Διετέλεσε για πολλά χρόνια γιατρός του πρώην ΙΚΑ όπου εργάστηκε με ζήλο και υπευθυνότητα κερδίζοντας τη εμπιστοσύνη των ασθενών. Γελαστός και προσιτός σε όλους, άσκησε την ιατρική με βαθιά κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι συνάδελφε γιατρέ και πρόεδρε Βασίλη!».

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.