«Έφυγε» ο Λαρισαίος διαφημιστής Μάνθος Σαρρής

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο

Κατέληξε σήμερα σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο Μάνθος Σαρρής. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τον γιο του Γιάννη. H πολιτική κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο στη Λάρισα.

Πρωτεργάτης της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων και γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Ενταγμένος από νέος στην Αριστερά, έχει αναλάβει κατά καιρούς σημαντικές θέσεις ευθύνης στην Αθήνα και τη Θεσσαλία. Στέλεχος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους. Διετέλεσε και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας και στο Συμβούλιο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια έχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την ευθύνη και για την Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας, συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία και τη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ/Θ) και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρισας.

Εργάστηκε και διηύθυνε, τα τελευταία 25 χρόνια, εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας. Μετείχε στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Λάρισας.

Πηγή: larissanet.gr