«Είναι αθώος» – Τι λέει ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια στο παιδί του

Ανάστατα παραμένουν τα Τρίκαλα από τη σύλληψη και τις βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια στο τετράχρονο παιδί του από έναν αστυνομικό.

Ετοιμάζει πλέον την απολογία του και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου αστυνομικού μίλησε στο Live News και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του γιο του, που όπως μας λέει δοκιμάζεται άδικα. Ζητάει να συνεχιστεί η έρευνα για να πέσει άπλετο φως και όπως λέει αν αποδειχθεί πως ο γιος του είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Είμαι αρκετά αμερόληπτος, να ξέρετε ότι αν είχα την παραμικρή υπόνοια ή υποψία ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο ο πρώτος που θα τον κατακεραύνωνε θα ήμουν εγώ και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό το πράγμα. Δεν σημαίνει ότι είναι γιος μου δεν μπορεί να γίνει κακός, αλλά επειδή είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο τουλάχιστον σε αυτό είμαι μαζί του και οφείλω να είμαι μαζί του. Γι αυτό τον στηρίζω, όχι τον υποστηρίζω. Έχει διαφορά αυτή η λέξη. Είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζω πως συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί. Και όχι μόνο εγώ, αλλά όλο το οικογενειακό περιβάλλον μου και ο κύκλος του.

Ολα τα ζευγάρια που χωρίζουν, δυστυχώς δεν χωρίζουν με κάποιον ιδιαίτερα πολιτισμένο τρόπο. Μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα έναν άνθρωπο για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Εγώ δεν έρχομαι να υποστηρίξω έναν κακοποιό, έρχομαι να στηρίξω έναν άνθρωπο που ξέρω ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο. Προσπαθούσε δηλαδή συνέχεια, έψαχνε να το πάει στο κολυμβητήριο, κανόνισε να το πάει χορευτικό. Ο γιος μου ήταν καλύτερος πατέρας από εμάς, στο θέμα των παιδιών γιατί εγώ δυστυχώς είχα αφιερώσει όλο μου το χρόνο στη δουλεία. Ο γιος μου έκλεβε χρόνο από την προσωπική του ζωή για να αφιερώσει χρόνο στο παιδί του. Είναι δυνατόν; Δηλαδή να είχα αντιληφθεί είτε εγώ είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου είτε κάποιος γνωστός ή φίλος κάτι τέτοιο και δεν θα είχε λάβει τις εκτάσεις που θα είχε λάβει».

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν η εν διαστάσει σύζυγος του 29χρονου αστυνομικού, τον κατήγγειλε για ασέλγεια στη κόρη τους, που ξεκίνησε όπως υποστηρίζει όταν το αγγελούδι ήταν τριών ετών.

Ο αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ αύριο η 4χρονη αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο αστυνομικός που είχε υπηρετήσει και στην ασφάλεια της βουλής επιμένει από την πρώτη στιγμή, πως είναι αθώος και θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας εναντίον του. Τη σύλληψή του όμως, επίσπευσαν τα λόγια της μικρής, σε ειδικό ψυχολόγο που τη συνάντησε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν νέες συζητήσεις και αντιδράσεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.