Έκλεψαν φορτηγάκι από την Λάρισα, κινηματογραφική καταδίωξη στην Καρδίτσα

Μάρτυρες σκηνών που θύμιζαν την σειρά των ταινιών δράσης “Fast and furious”, έγιναν οι κάτοικοι των χωριών στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων που παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα ένα πολυτελές αγροτικό φορτηγάκι να περνάει σαν… σφαίρα μέσα από κατοικημένες περιοχές!
Το 4Χ4 φορτηγάκι είχε κλαπεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από το οικόπεδο έξω από το σπίτι του 70χρονου ιδιοκτήτη του στη Μάνδρα της Λάρισας, αλλά εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του τμήματος Παλαμά οι οποίοι άρχισαν να το καταδιώκουν.

Όμως, ενώ το κλεμμένο όχημα κινούνταν με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, τους εμπόδιζε να το πλησιάσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν αργά και, όπως αποδείχθηκε, το οδηγούσε συνεργός του κλέφτη!
Οι δυο δράστες ηλικίας 29 και 34 χρόνων από την Καρδίτσα, καταφεραν να διαφύγουν και εγκατέλειψαν το φορτηγάκι σε έναν αγροτικό χωματόδρομο απ’ όπου εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα του έβγαλαν τις πινακίδες και πήραν τα κλειδιά.

Όμως, τα αποτυπώματά τους «μίλησαν» και αποκάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν στην πόλη της Καρδίτσας το ίδιο βράδυ, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.