Έκτακτη σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιοπλός, ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Θεσσαλίας Νίκος Μητσιογιάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Θωμάς Καρανάσιος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε ενημέρωση και δόθηκαν οδηγίες τόσο για την εξέλιξη των έργων καθαρισμού σε ποτάμια και υδατορέματα και την αποκατάσταση αναχωμάτων που εκτελούνται σε όλη τη Θεσσαλία, όσο και για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων πολιτικής προστασίας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.