Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκέπασε» χασισοφυτείες στην Καρδίτσα

Άλλη μια χασισοφυτεία εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην Τριφυλία Μεσσηνίας και κατηύθυνε τις χερσαίες δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που συνέλαβαν έναν 36χρονο Αλβανό ο οποίος την καλλιεργούσε.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης στην αγροτική περιοχή της Φλόκας Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας, βρέθηκε ένας εκχερσωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούνταν 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δυο μέτρων, ενώ κοντά στην φυτεία βρέθηκαν και άλλα 12 ξεριζωμένα δενδρύλλια, μαζί με αντικείμενα για την καλλιέργεια. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στο δώμα και στον κήπο του σπιτιού του στην παραλία Αυλίδας στην Εύβοια καλλιεργούσε συνολικά 15 χασισόδεντρα ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Τανάγρας. Μαζί με τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας και ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε μια δασώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες μια «ορφανή» χασισοφυτεία με 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,26 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσαν άγνωστοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με λάστιχα ποτίσματος και ένα πλαστικό μπιτόνι που εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.