«Ελλήνων Συνέλευσις»: Κάλεσμα σε Παν-Εθνική κινητοποίηση

Με επιτυχία η 1η Προσυνεδριακή Δράση των Όμορων Περιφερειών του Πολιτικού Φορέα, στην Καρδίτσα

Η 1η Προσυνεδριακή Δράση των Όμορων Περιφερειών του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Καρδίτσα το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η δυνατότητα της πραγματικής έκφρασης των Ελλήνων πολιτών και παραγωγής πολιτικού διαλόγου για την αποτύπωση και ανάλυση των προβλημάτων που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και το έθνος εν γένη. Έλληνες από Όμορες Περιφέρειες δώσανε δυναμικό παρών με αποφασιστικότητα να εργαστούν συλλογικά και να κάνουν πράξη την έννοια Δημοκρατία, δώσανε με τις εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις που κατέθεσαν το όραμα της επόμενης μέρας στην Πολιτεία των Ελλήνων και τις αλλαγές και βελτιώσεις που θα προκύψουν σε τομείς όπως Παιδεία – Υγεία – Αγροτική Παραγωγή – Περιβάλλον – Έργα Υποδομής – Πολιτισμική Ανάπτυξη – Εργασία. Καλούμε επίσημα την επιστημονική κοινότητα και όλους τους κοινωνικούς φορείς όπως επίσης και όλους τους Έλληνες πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια του κοινού χρέους και καθήκοντος που έχουμε ως πολίτες της κοινής μας πατρίδας να πράξουμε και να υλοποιήσουμε με δικές μας κατευθύνσεις την πολιτεία που όλοι ονειρευόμαστε. Επειδή ο Πολιτικός Φορέας ανήκει σε όλους τους Έλληνες καλούμε σε Παν-Εθνική Κινητοποίηση και ενεργοποίηση όλων των Ελλήνων προκειμένου να κυβερνήσουν την πατρίδα μας οι αξιότεροι.
synheleysis 2
Καλούμε όλους τους Έλληνες που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να ενεργοποιηθούν πολιτικά γινόμενοι χρήσιμοι στην κοινωνία. Καλούμε όλους τους Έλληνες να αφήσουμε τα Κόμματα, ισχνές φιγούρες μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο θυμίζοντας μας την επαίσχυντη κομματοκρατία και τις συνέπειες που τόσο έντονα έχει βιώσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας και να συνεπικουρήσουν στην δημιουργία ανθρωποκεντρικού κράτους που διασφαλίζει μόνο η πραγματική Ελληνική Δημοκρατία γιατί ήταν, είναι και θα είναι Μόνο Μία. Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να ενταχθούν στις Προσυνεδριακές Εκλογικές Διαδικασίες για να συμμετάσχουν στο Κεντρικό Συνέδριο τον Οκτώβριο για την εκλογή των καταστατικών οργάνων που προβλέπονται για την συμμετοχή μας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Η Ελλάς Δύναται να Σωθεί και θα Σωθεί μόνο εάν εργασθούμε ομόνοα για την επίτευξη όλων αυτών που αρμόζει στο έθνος των Ελλήνων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.