«Έμαθα, ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν θα υπερβεί τη δοκιμασία αυτή»

Mε το δικό του τρόπο ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας κ. Ντίνος Διαμάντος, αποχαιρετά τον Μιχάλη Σακελλαρίου.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Έμαθα, ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν θα υπερβεί τη δοκιμασία αυτή. Ο Μιχάλης μας. Αρχές του 2009 ένα νέο υπάλληλο θα επιλέγαμε να φέρουμε με μετάταξη στην Οικογένεια του ΤΕΕ, του τμηματός μας.

Ανάμεσα σε αρκετούς ο Θωμάς Γκιάτας ξεχώρισε αμέσως έναν και μου τον πρότεινε. Συμφωνούσε και ο Τάκης Δαλαμάγκας για τον Μιχαλάκη, όπως χαιδευτικά τον αποκαλούσε. Και όντως, από την πρώτη συνάντησή μου με τον Μιχάλη διέκρινα και γω όλα όσα επιβεβαιώθηκαν στα επόμενα 12 χρόνια. Ένας ευγενικός, διακριτικός, ευθύς, σεμνός, υπεύθυνος άνθρωπος. Με αγάπη στην οικογένειά του, τις γυναίκες της ζωής του. Υπερηφάνεια για τις κόρες του.

Ήμασταν σίγουροι πλέον και ήσυχοι ότι το ΤΕΕ έχει έναν άνθρωπο που πατάει στα χνάρια του Θωμά και του του Τάκη. Το απέδειξε με προσφορά αυτό, ως υπάλληλος και ως Προιστάμενος.

Μέχρι τελευταία στιγμή που μπορούσε ήταν εκεί. Όρθιος, ενεργός, με αξιοπρέπεια. Εκεί στο ΤΕΕ, για τους μηχανικούς και τους θεσμικούς τους εκπροσώπους. Χθες τον αποχαιρετίσαμε με μία απέραντη θλίψη που ο δικός μας Μιχάλης εφυγε από κοντά μας.

Η ψυχή του να έχει καλό Παράδεισο. Και στη Μαρία και στα δύο κορίτσια του ο Θεός να δώσει δύναμη και υγεία να τον θυμούνται».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.