Εμφιαλωμένο νερό διανέμει ο δήμος Φαρσάλων στις περιοχές που το έχουν ανάγκη

Από τη Δήμο Φαρσάλων ανακοινώνεται πως για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προκλήθηκε στη διαύγεια του νερού από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, υπήρξε από χθες Σάββατο μέριμνα και έχει ξεκινήσει δωρεάν διανομή εμφιαλωμένου νερού σε όσες περιοχές υπάρχει ανάγκη.

Η διανομή του νερού γίνεται σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μπορούν να απευθύνονται είτε στον πρόεδρο της Τοπικής τους Κοινότητας, είτε στο Δήμο Φαρσάλων επικοινωνώντας με τα εξής τηλέφωνα: 6946286763, 6973860110, 6944569390, 6973386528 και 6972267404Σημειώνεται πως από χθες Σάββατο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, διανέμονται μερίδες φαγητού σε όσους κατοίκους των πληγεισών περιοχών από την κακοκαιρία, το έχουν ανάγκη.

Η διανομή γίνεται επίσης σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί, με στόχο να μη λείψουν τα αναγκαία και αυτονόητα από κανέναν συμπολίτη μας.

Υπενθυμίζεται πως ο χώρος του ΚΑΠΗ στα Φάρσαλα διατίθεται να φιλοξενήσει προσωρινά άτομα τα οποία χρίζουν άμεσης βοήθειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.