Ενισχυμένος ο ρόλος Παπαστεργίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Την βούληση της κυβέρνησης για επιπλέον αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ενίσχυση του θεσμού «Βοήθεια στο σπίτι» στην μάχη που δίνεται κατά της διασποράς του κορωνοϊού, κοινοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπστεργίου.

Είναι πλέον φανερό ότι οι δύο βαθμοί της Τ.Α. αναλαμβάνουν κομβικό ρόλο στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ενώ η επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», φέρνει στην πόρτα κάθε πολίτη ότι έχει ανάγκη σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία (τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης).

Μέσα σ’ όλα αυτά γίνεται πλέον κατανοητό ότι ο ρόλος και η θέση του Δημήτρη Παπαστεργίου ως Προέδρου της ΚΕΔΕ, συνεχώς αναβαθμίζονται, με τον ίδιο να αποκτά πλέον ρόλο καθημερινού και ισότιμου συνομιλητή στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού.

Πηγή: trikalain.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.