Επεισόδιο ιδιοκτήτη cafe με δημοτικούς αστυνομικούς στο κέντρο της Λάρισας

Επεισόδιο μεταξύ καταστηματάρχη και δημοτικών αστυνομικών σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν φτάνοντας ένα βήμα πριν την ειδοποίηση της αστυνομίας, με τους ψυχραιμότερους να δίνουν τελικά τη λύση κατευνάζοντας τις δύο πλευρές και οδηγώντας το επεισόδιο σε λήξη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης σε γνωστό καφέ που παρέχει υπηρεσίες take away στο κέντρο της Λάρισας, με τον καταστηματάρχη να δέχεται για πολλοστή φορά έλεγχο της δημοτικής αστυνομίας που αφορούσε στην αποθήκευση τραπεζοκαθισμάτων και τον ίδιο να επισημαίνει πως σε συνεννόηση προχώρησε σε σήμανση του χώρου που του υποδείχθηκε, ενώ οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να καλούν ενισχύσεις απειλώντας με κατάσχεση του εξοπλισμού.

Η δημόσια αντιπαράθεση λίγο έλειψε να ξεφύγει, ενώ παριστάμενοι περιγράφουν απαξιωτική και αλαζονική συμπεριφορά δημοτικού αστυνομικού, με τα πνεύματα τελικά να ηρεμούν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και τη φαεινή ιδέα παριστάμενου που ενημέρωσε τους δημοτικούς αστυνομικούς πως η συμπεριφορά τους φτάνει στα αυτιά της υπηρεσίας τους με ανοιχτή ακρόαση μέσω κινητού!!

«Παρατεταμένη η καραντίνα, ωστόσο όλοι καλούνται να επιδείξουν σύνεση και αυτοσυγκράτηση για το καλό της εστίασης, ενώ και ο υπερβάλλον ζήλος ορισμένων, που σε περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της στοχοποίησης, καλό θα ήταν να μετριαστεί. Όλοι γνωριζόμαστε λίγο-πολύ στην πόλη», ανέφερε στη σελίδα έτερος επαγγελματίας επιβεβαιώνοντας το περιστατικό, που έληξε μετά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Πηγή: paidis.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.