«Επέλεξαν τους αρεστούς…»

«Επίθεση» εναντίον της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εξαπολύει το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων, με αφορμή την τοποθέτηση νέων προϊσταμένων και τομεαρχών «χωρίς να λάβει υπόψη την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων εργαζομένων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τον χρόνο προϋπηρεσίας τους», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν.Λ κάνει λόγο για επιλογές με βάση τις σχέσεις με τη διοίκηση και όχι βάση αξιοκρατικών κριτηρίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Γ. Ν. Λ. κατόπιν συνεδριάσεως στις 17-3-2017 καταγγέλλει την απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου να τοποθετήσει αναπληρωτές προϊσταμένους και τομεάρχες χωρίς να λάβει υπόψη την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων εργαζομένων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τον χρόνο προϋπηρεσίας τους δημιουργώντας πρόβλημα αξιοκρατίας και ισονομίας στο νοσοκομείο.

Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι συνάδερφοι μας κατόπιν της αξιολογήσεως κρίσεως προϊσταμένων από το υπηρεσιακό συμβούλιο τοποθετήθηκαν με προφορική εντολή σε θέση ευθύνης ένα και πλέον χρόνο τώρα εργάζονται και προσφέρουν χωρίς να καλύπτονται από το νόμο.

Άραγε αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο πραγματοποιούνται οι κρίσεις-αξιολογήσεις ; Τύποις ;

Επέλεξαν τους αρεστούς και όχι τους άριστους με αποτέλεσμα να αδικηθούν ικανοί συνάδερφοι που έχουν προσφέρει έργο στις θέσεις αυτές τα τελευταία χρόνια. Επίσης ακόμη εκκρεμούν οι κρίσεις προϊσταμένων του Διοικητικού-Τεχνικού και του Παραϊατρικού τμήματος που επανελλειμένως σας έχουμε ενημερώσει.

Παρακαλούμε όπως αποκαταστήσετε την ισονομία και την αξιοκρατία ανάμεσα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου».

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.