Επίσκεψη του Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, στην Θεσσαλία

Με συμμετοχή στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Λάρισα

Επίσκεψη στην Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής αλλά και να συμμετάσχει την Τρίτη με ομιλία του στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Λάρισα.

Την Τρίτη 10/10 στις 18:00μμ, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου με τίτλο «Η Θεσσαλία της επόμενης μέρας», ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει στην 1η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία με θέμα: «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Την Τετάρτη 11/10 στις 09.00 το πρωί ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, για αγροτικά ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συναντηθεί επίσης με παραγωγικούς φορείς, μεταξύ αυτών την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, την Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδας και συλλόγους βιοκαλλιεργητών της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.