Επιτυχημένη «Ημέρα Καριέρας» στο ICBS Business College (ΦΩΤΟ)

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον νέων, κυρίως, Λαρισαίων, οι οποίοι από νωρίς σήμερα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ICBS Larissa Business College επί της οδού Ηπείρου 96 – 98, ώστε να παρακολουθήσουν την «Ημέρα Καριέρας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, WURTH HELLAS S.A. και MEDIA SATURN – MEDIA MARKT ανέπτυξαν το προφίλ των εταιριών τους, ενώ συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες εργασίας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η απασχόληση στο εργασιακό τους περιβάλλον.

icbs_careerday_katsika

Σε δηλώσεις της η Μαριάνθη Κατσίκα, διευθύντρια Σπουδών του ICBS Larissa Business College, υπογράμμισε πως «σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνάντηση των εταιρειών με υποψήφιους νέους συνεργάτες. Παράλληλα, στόχος μας είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας και η βοήθεια στην αναπτυξιακή πορεία των επιχειρήσεων με την εισαγωγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού στη δομή τους».

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως στο ακροατήριο βρίσκονταν σπουδαστές και απόφοιτοι από το ICBS, όπως και συμπολίτες, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων.

Στις δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων επισήμαναν τα εξής:

icbs_careerday_zavridou

Ειρήνη Ζαβρίδου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.): «Είμαστε εδώ μετά από αίτημα του ICBS, ενώ σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κολλέγιο για την ένταξη της εταιρίας μας στην ομάδα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην “Ημέρα Καριέρας”.

Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε τα παιδιά για την εταιρία μας, για τη δομή της, όπως και για τις ειδικότητες, στις οποίες θα μπορούσε να υπάρξει δυνατότητα συνεργασίας στο εγγύς μέλλον».

icbs_careerday_nanou
Κυριακή Νάνου (Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας): «Η συμμετοχή της εταιρία μας αποτελεί υποχρέωσή μας ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να δούνε αυτό το πολύτιμο “φως στο τούνελ”.

Θέσεις εργασίας υπάρχουν γι’ αυτούς που αγαπούν αυτό που έχουν σπουδάσει.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνεχίζει να στελεχώνει τα Τμήματά του με νέο κόσμο, πτυχιούχους της ευρύτερης περιοχής».

icbs_careerday_hatzigiannidhs

Δημήτρης Χατζηγιαννίδης (Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της WURTH HELLAS S.A.): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα στους απόφοιτους του ICBS, οι οποίοι με όνειρα και φιλοδοξίες ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά εργασίας.

Η δουλειά μας δεν είναι να καταγράψουμε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

Η δουλειά μας είναι να προσφέρουμε δυνατότητες εξέλιξης και υλοποίησης των ονείρων και των φιλοδοξιών σε ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν σε ένα πολυεθνικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της WURTH HELLAS.

Η παρουσία μας στη Λάρισα, όπως και στους όμορους νομούς, είναι ισχυρή, ενώ επιθυμία μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου».

icbs_careerday_kalfa
Λάρα Κάλφα (Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού MEDIA SATURN – MEDIA MARKT): «Η “Ημέρα Καριέρας” για εμάς είναι σημαντική, καθώς ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που έχουν δεξιότητες και θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους και αυτό αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής του Ομίλου μας.

Είμαστε εταιρία που επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μέσω της εκπαίδευσης, καθώς για κάθε εργαζόμενο κατά μέσο όρο σε ετήσια βάση προβλέπονται 40 ώρες εκπαίδευσης.

Έχουμε δυνατότητες εργασίας και μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους που θα τους ενδιέφερε κυρίως ο χώρος των πωλήσεων».
icbs_careerday

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.