Έρχεται το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων είναι και πάλι εδώ! Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Ετοιμάζεται και φέρνει μαζί του τις συλλογικές αντιστάσεις, την αλληλεγγύη, τη χαρά των αγώνων για δικαιοσύνη και συνύπαρξη.
Θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Ιουνίου στα γνώριμα μέρη του πάρκου Ματσόπουλου με κεντρικό σύνθημα «Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη»
Το φετινό φεστιβάλ, εκτός από ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης αποτελεί μια επιτακτική αναγκαιότητα. Ένα διήμερο πλούσιο πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά που επιχειρεί να φέρει κοντά χιλιάδες ανθρώπους που επιθυμούν να συζητήσουν, να διαφωνήσουν, να συνθέσουν απόψεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα των καιρών μας.
Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ είναι η δική μας γιορτή που αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και του αγώνα, την αντίσταση απέναντι στον ρατσισμό, τον εθνικισμό, τον φασισμό, τις έμφυλες διακρίσεις, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την εκμετάλλευση αλλά και μια γιορτή συλλογικής δράσης για το χτίσιμο του δρόμου προς την δικαιοσύνη και την ειρήνη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.