Έρχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ καφέ στη Θεσσαλία

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ καφέ στη χώρα, ένα ετήσιο event που θα αποθεώνει τη σχέση της Λάρισας με τον καφέ, σχεδιάζει η νέα Δημοτική Αρχή. Τη σχετική πληροφορία είχε μεταδώσει πρώτο το onlarissa.gr στα τέλη του περασμένου έτους και επιβεβαίωσε τώρα ο νέος Δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος.

Σε συνέντευξή του στην AthensVoice ο κ. Μαμάκος είπε μεταξύ άλλων πως «σχεδιάζουμε το μεγαλύτερο φεστιβάλ Καφέ. Διοργανώνοντας ένα μεγάλο ετήσιο event με θέμα τον καφέ: ένα ετήσιο φεστιβάλ, μια μεγάλη γιορτή του καφέ με ποικίλες εκδηλώσεις, που θα αποθεώνει τη σχέση της πόλης με τον καφέ και ό,τι συνδέεται με αυτόν, από την ανθρώπινη συνεύρεση, τη γοητεία της δημόσιας («καφενειακής» έστω) συζήτησης, την απόλαυση της υπαίθριας διασκέδασης, έως τη σύγχρονη κουλτούρα του καφέ που είναι ο απαραίτητος σύντροφός μας στη δουλειά και τη σχόλη.

Σημειώστε ότι η πόλη σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στην κατανάλωση καφέ, σε σημείο που να θεωρείται η βαριά βιομηχανία της, αν λάβει κανείς υπόψη του και το γεγονός ότι από αυτήν ξεκίνησαν τη λειτουργία τους brands που ειδικεύονται στον καφέ και έχουν αναπτυχθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.