Έβγαλε μαχαίρι και έκλεψε από μίνι – μάρκετ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε χθες (25-04-2018) το απόγευμα σε κατάστημα στα Τρίκαλα.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 42χρονος εισήλθε σε μίνι – μάρκετ στα Τρίκαλα και απείλησε με μαχαίρι την 44χρονη ημεδαπή προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, εξαναγκάζοντας την να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (385) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου, ενώ στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, καθώς και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.