Έξι υποψήφιοι με τον Τσιλιμίγκα από την «Προοδευτική Συμμαχία»

Προχωρούν οι διεργασίες

Φαίνεται ότι οι ζυμώσεις έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία ενόψει ανακοινώσεων από την πλευρά του καρδιοχειρουργού και υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα, ενώ προχωρούν οι διεργασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η «Προοδευτική Συμμαχία για τη Θεσσαλία», η κίνηση που συγκροτήθηκε από στελέχη προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη αριστερά, προτείνει συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Αναλυτικά, πρόκειται για τους: Πέτρο Παπαγεωργίου – συντονιστή-γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Δέσποινα Αράπκουλε – δημοτική σύμβουλο Δ. Λαρισαίων και πρώην δήμαρχος Γιάννουλης, Ελένη Σδράλη – μέλος γραμματείας Ν.Ε., Τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Δημήτρης Κούρτης – δικηγόρος, μέλος Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Χαρίσιος Γκουντούρας – υπάλληλος ΟΑΕΔ, προερχόμενος από την Ελασσόνα και Βασίλης Μίγας – αγρότης με αναφορά στην περιοχή Τυρνάβου.

Αντίστοιχες προτάσεις έχουν γίνει από την «Προοδευτική Συμμαχία για τη Θεσσαλία» και για τις άλλες τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Αυτή η κινητικότητα καταδεικνύει ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα έρθουν οι ανακοινώσεις από την πλευρά του υποψήφιου περιφερειάρχη. Όλα δείχνουν πως το πλαίσιο αρχών και οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν από τον κ. Τσιλιμίγκα σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Απριλίου.

Τότε, προφανώς, το προεκλογικό σκηνικό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον…

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.