«Φαντασμαγορικό και διαφορετικό» το χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Λάρισα

Ένα σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία από τον περασμένο Ιούλιο, όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, φιλοδοξεί να βάλει τη Λάρισα για τα καλά στον χάρτη των προορισμών για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το θεματικό πάρκο όπως εξήγησε ο κ. Νταής αποτελεί ένα «θαυμάσιο project», ένα «πάρκο διαφορετικό, φαντασμαγορικό που θα συνδέσει την ιστορία της πόλης με την ψυχαγωγία που θα προσφερθεί για τις γιορτινές ημέρες».

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως αυτό που θα δουν οι Λαρισαίοι «δε θα έχει καμία σχέση ούτε με τα όσα έγιναν στην Κεντρική πλατεία πέρυσι ή στο παρελθόν από την προηγούμενη δημοτική αρχή», για να προσθέσει πως «είναι η πρώτη φορά που η πόλη θα ζήσει ένα υπέροχο διάστημα 30 ημερών στο πάρκο του Αλκαζάρ. Θέλουμε να ξαναθυμήσουμε στους Λαρισαίους αυτό το υπέροχο πάρκο που υπάρχει δίπλα στο ποτάμι και να συνδυάσουμε τη γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως το ενδιαφέρον είναι ήδη έντονο από τουριστικά γραφεία μιλώντας για «άπειρα τηλεφωνήματα» που υποδηλώνουν ένα «τεράστιο ενδιαφέρον».

«Στις 9 Δεκεμβρίου που θα ανάψουν τα φώτα οι Λαρισαίοι θα μαγευτούν» κατέληξε ο κ. Νταής, ανεβάζοντας πραγματικά αρκετά υψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα ερχόμενα Χριστούγεννα…

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/10/19/fantasmagoriko-ke-diaforetiko-christougenniatiko-parko-sto-alkazar-yposchete-dimotiki-archi/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.