Φροντιστήριο της Λάρισας πανηγύριζε με … Τρικαλινούς αριστούχους!

Οι εποχές είναι δύσκολες, ο ανταγωνισμός σκληρός, αλλά κάποιο μέτρο θα πρέπει πάντα να υπάρχει!

Αλγεινή εντύπωση, για παράδειγμα, προκαλεί αυτό για το οποίο καταγγέλλει η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστών νομού Λάρισας οτι έκανε συγκεκριμένο φροντιστήριο της πόλης:

«Προχώρησε σε παραπλανητική διαφήμιση μέσω δημοσιευμάτων σε τοπική εφημερίδα και αναρτήσεων στο διαδίκτυο, περιλαμβάνοντας στη διαφήμιση αυτή ονόματα αριστούχων μαθητών κατά τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017, τα οποία όμως ανήκαν σε μαθητές των Τρικάλων και όχι της Λάρισας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εύλογο είναι ότι η Ένωση έχει κιόλας προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια. Ήδη μάλιστα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνεται το συγκεκριμένο φροντιστήριο να αποσύρει τις σχετικές διαφημιστικές καταχωρήσεις ως προς τα ονόματα των μαθητών που … κατάφεραν να αριστεύσουν τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στη Λάρισα!

Ορθότατα, επίσης, η Ενωση Ιδιοκτητών Φροντιστών του νομού, ζητά από γονείς και μαθητές να έχουν το νου τους για τυχούσες ανάλογες παραπλανητικές διαφημίσεις.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/07/28/frontistirio-tis-larisas-panigyrize-trikalinous-aristouchous-entoni-antidrasi-tis-enosis-idioktiton/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.