Γυναικοκτονία στη Σωτηρίτσα: Σήμερα συνεχίζεται η δίκη του 54χρονου στο Βόλο

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Βόλου η δίκη του 54χρονου που καθ’ ομολογίαν δολοφόνησε τη σύζυγό του στις 3 Αυγούστου του 2021 στη ταβέρνα που εργαζόταν η γυναίκα, στη Σωτηρίτσα Αγιάς.

Θυμίζουμε ότι κατά την πρώτη δικάσιμο στις 14 Νοεμβρίου αναγνώστηκε από το δικαστήριο η ηχογραφημένη συνομιλία που είχε ο κατηγορούμενος με τη γυναίκα του, λίγο πριν τη δολοφονήσει. Μετά την πράξη ο κατηγορούμενος φέρεται να λέει στη μητέρα της γυναίκας: «Πάρε το 100, σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη. Τη σκότωσα γιατί ήταν άπιστη.»

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη και ο μεγαλύτερος γιος της, και ως μάρτυρες υπεράσπισης η αδερφή του κατηγορούμενου, η ξαδέρφη του, ένας γείτονας και ένας συνάδελφος του. Ο κατηγορούμενος πριν το τραγικό περιστατικό δούλευε ως υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και ζούσε με την οικογένεια του στην Αθήνα.

Σήμερα η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με τις καταθέσεις άλλων δύο μαρτύρων και την απολογία στη συνέχεια του κατηγορούμενου ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.