H πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι και η επίσκεψή της στη λίμνη Πλαστήρα

Στη Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες όπως μαθαίνουμε ένα υψηλό πρόσωπο. Πρόκειται για τη Πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι, η οποία υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Νομού.
Η πριγκίπισσα, συνδέεται στενά με ζευγάρι Καρδιτσιωτών – φίλοι του δημάρχου κ. Τσιαντή – και για αυτό το λόγο αποφάσισε να επισκεφθεί την περιοχή μας. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, γιόρτασε σε γνωστό ξενοδοχείο τα γενέθλια της (βλέπε τούρτα στην φωτό) σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας δεν έχει γνωστό ούτε το όνομα της, καθώς οι συνεργάτες της επιθυμούν η επίσκεψη να περάσει απαρατήρητη.

Τόσο η Πριγκίπισσα όσο και οι άνθρωποι οι οποίοι την στελεχώνουν όπως μάθαμε, ήρθαν σε επαφή με το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα. Μάλιστα, χθες ο κ. Τσιαντής ξενάγησε την πριγκίπισσα στο Βοτανικό Κήπο και σε άλλα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ η ίδια φύτεψε ένα κλαδί ελιάς, ως ένδειξη φιλίας και άψογης υποδοχής της Δημοτικής Αρχής.Η γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της περιοχής μας και ίσως υπάρξουν και σκέψεις να επενδύσει στον ορεινό όγκο. Για τη Λίμνη Πλαστήρα η επίσκεψη της Πριγκίπισσας θα λέγαμε πως είναι η καλύτερη διαφήμιση και ειδικότερα αν υπάρξει και σχέδιο επένδυσης, θα μιλάμε για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Πηγή: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.