H Σκιάθος στην κορυφή των επιλογών των Καρδιτσιωτών για διακοπές

Η Πάρος και η Σκιάθος είναι οι δύο προορισμοί που επιλέγουν κυρίως οι Καρδιτσιώτες για τις φετινές τους διακοπές, εφόσον αποφασίσουν να κατευθυνθούν σε νησί.

Αυτή είναι η εικόνα που έδωσαν στο KarditsaLive.Net, επαγγελματίες του τουριστικού χώρου που στις δραστηριότητές τους εμπεριέχεται και η έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Τα δύο συγκεκριμένα νησιά και ειδικά η Πάρος ήταν και τα προηγούμενα χρόνια στις πρώτες επιλογές των κατοίκων του νομού μας. Φέτος, πάντως, υπάρχει αρκετά μεγάλη ζήτηση για την Πάτμο, κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν, ενώ στο κάδρο των δημοφιλών προορισμών έχει μπει και η Αλόννησος.

Υπάρχει όμως και αρκετός κόσμος που ενώ θα ήθελε να πάει σε νησί, επιλέγει κάτι άλλο, λόγω του κόστους των ακτοπλοϊκών που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Όπως χαρακτηριστικά μας λέει Καρδιτσιώτης τουριστικός πράκτορας, όταν η τιμή στο κατάστρωμα για Ρόδο είναι 91 ευρώ και για το αυτοκίνητο χρειάζονται αλλά 150 ευρώ, είναι λογικό να σκεφθεί κάποιος το ταξίδι όχι δύο αλλά τρεις φορές.

Επίσης οι “εν δυνάμει” ταξιδιώτες προσπαθούν να βρουν οικονομικά καταλύματα και είναι ένα από τα πράγματα που ζητούν από τους τουριστικούς πράκτορες, αλλά και εδώ οι τιμές είναι στα ύψη την φετινή περίοδο.

Πηγή: karditsalive.net

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.