Η Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ. παρουσιάζει τα Θεσσαλικά Σύμμεικτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Φιλολογική Ιστορική Αρχαιολογική Λαογραφική Εταιρεία Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ.) παρουσιάζει τους δύο πρώτους τόμους του νέου επιστημονικού της περιοδικού Θεσσαλικά Σύμμεικτα την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 19:00. Η παρουσίαση θα γίνει στο Μουσείο Πόλης του Δήμου Καρδίτσας στο κτήριο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (οδός Λ. Σακελλαρίου, απέναντι από το άλσος «Παυσίλυπο»).

Για τα βιβλία θα μιλήσει ο Ευθύμιος Αγγελάκης, Ταξίαρχος (εα), ο Στέφανος Θεολόγης, Εκπαιδευτικός- Αντιδήμαρχος Καρδίτσας, η Κατερίνα Κουκούλη Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος και η Φένια Λέκκα, Μουσειολόγος- Ιστορικός PhD -Βιομηχανική Αρχαιολόγος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τζένη Σουλτανιά.

Με τη σειρά τόμων Θεσσαλικά Σύμμεικτα, η Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ. εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο επιστημονικών δημοσιεύσεων αφιερωμένων στην Ιστορία, Αρχαιολογία, Λαογραφία και εν γένει στον πνευματικό και τεχνικό πολιτισμό της Θεσσαλίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους φιλομαθείς συμπολίτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.