Η τραγική ιστορία του 32χρονου που πνίγηκε στον Πλαταμώνα

Ο 32χρονος Σοφαδίτης Γιώργος Βασιακος, γιος της Φωτεινής Κατσιαβού είναι τελικά ο άγνωστος άνδρας που πνίγηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου στον Πλαταμώνα.

Η ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος Πλαταμώνα μιλούσε για την σορό νεαρού άνδρα, περίπου 30 χρονών, αδύνατου, αναστήματος 1,80, άριστης σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα μπροστά από τα ΚΑΑΥ και σε απόσταση 800 μέτρων από την ακτή. Από τον νεκρό έλειπαν τα δόντια της άνω γνάθου.

Ο 30χρονος φορούσε μόνο μαύρο μαγιό. Η σορός του φυλάσσεται στο νεκροτομείο του Γ.Ν. Κατερίνης.

Αγνοούνταν από τους Σοφάδες

Ο νεαρός αγνοούνταν από τους Σοφάδες και τον αναζήτησε η μάνα του. Από τα χαρακτηριστικά που ταίριαζαν οδηγήθηκαν στην άγνωστο νεκρό του Πλαταμώνα και η αναγνώριση έδειξε την τραγική αλήθεια.

Ποιος ήταν ο Γιώργος

Ο άτυχος Γιώργος ήταν ένα παιδί που ζούσε με την μητέρα του σε ένα αγροτόσπιτο των Σοφάδων. Τα οικονομικά της οικογένειας ήταν άθλια και ζούσαν με την βοήθεια του κόσμου και της εκκλησίας όπου ο Γιώργος βοηθούσε σε διάφορες εργασίες, στην θεία λειτουργία κ.λ.π.

Ο Γιώργος ήταν ένα παιδί κλειστό στον εαυτό του και δεν είχε παρέες στους Σοφάδες. Έτσι, η μοίρα τον οδήγησε να πάρει το τρένο και να πάει μόνος στον Πλαταμώνα για μπάνιο όπου ήταν και το τελευταίο του μεγάλο ταξίδι που έκλεισε τον τραγικό του βίο.

Η κηδεία του

Η κηδεία του άτυχου Γιώργου τοποθετείται προ το μεσημέρι της Τρίτης, μιας και πρέπει να προηγηθεί νεκροψία και νεκροτομή και ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Θεσσαλονίκη που μεταφέρθηκε η σορός του υπάρχουν 15 σοροί που περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου.

Η κηδεία του θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες με δαπάνες του δήμου Σοφάδων και της εκκλησίας.

alithianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.