Η ΖeniΘ χορηγός της συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Λάρισα

H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, επενδύει περαιτέρω στην σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει με το Θεσσαλικό κοινό από το 2000 μέχρι και σήμερα, στηρίζοντας με όλη της την ενέργεια την κορυφαία συναυλία του καλοκαιριού, τη live εμφάνιση του απόλυτου Έλληνα performer Σάκη Ρουβά, παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο, στη Λάρισα!

Στο πλαίσιο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Στάδιο Αλκαζάρ, η ΖeniΘ θα ανεβάσει την ενέργεια του κοινού σε νέα ύψη, προσφέροντας σε τρείς τυχερούς την μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του live! Ακόμη, η ZeniΘ θα προσφέρει σε 25 τυχερούς δωρεάν διπλά εισιτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν την γνωριμία τους με τον κορυφαίο performer, λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Facebook σελίδα της ZeniΘ.

Επιπλέον, η ZeniΘ θα προσφέρει σε 5 τυχερούς την ευκαιρία να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες, δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ! Ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στο κατάστημα ZeniΘ στην Λάρισα ( Φαρσάλων 217 ) στις 3/7 στις 15.00 για να ανακοινώσει ο ίδιος τους τυχερούς νικητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν το κορυφαίο δώρο του μεγάλου διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη Facebook σελίδα της ZeniΘ, κάνοντας το σχόλιό τους κάτω από το σχετικό post.

Ως χορηγός των συναυλιών του Σάκη Ρουβά σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, η ZeniΘ έχει εξασφαλίσει την ειδική τιμή εισιτηρίου 10€ αποκλειστικά για τους πελάτες σε φυσικό αέριο ή / και ρεύμα. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα τοπικά καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ (Φαρσάλων 217), μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια προνομιακής τιμής 10€ που ισχύει για τους πελάτες ZeniΘ, καθώς και τα εισιτήρια γενικής εισόδου σε τιμή 12€.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.