Ιερώνυμος: Να μην παρακωλύεται άλλο η Θεία Λατρεία

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου λειτούργησε, ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του προς τους ευσεβείς Χριστιανούς που παρηκολούθησαν την Θεία Λειτουργία από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους αλλά και σε όσους συντονίστηκαν μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς μας Μητροπόλεως λόγω των μέτρων που έχουν υποβληθεί από την Ελληνική Πολιτεία, τόνισε ότι η Παναγία μας πήρε την απόφαση θανάτου για να υπηρετήσει το σχέδιο της Θείας Οικονομίας και οι Έλληνες πήραν την απόφαση θανάτου για να υπηρετήσουν την υπόθεση της Ελευθερίας, εμπνεόμενοι από την Αγία Μορφή Της, ενώ υπέβαλλε θερμή παράκληση στην Κρατική Εξουσία να μην παρακωλύεται άλλο η Θεία Λατρεία.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία για την εορτή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους αθάνατους Ήρωες μας και ο Σεβασμιώτατος έψαλλε με παλμό τον Εθνικό μας Ύμνο, ευχηθείς η Πατρίδα μας να είναι πάντα ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.