Κάηκε ζωντανός στο κρεβάτι που έπεσε για ύπνο

Θλίψη στη Λάρισα με τους στενούς συγγενείς του 52χρονου να παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη φωτιά που εκδηλώθηκε…

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τραγικό συμβάν στη Λάρισα λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο άτυχος 52χρονος διέμενε μόνος του σε σπίτι στη συνοικία της Νεάπολης και όλα δείχνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι η πυρκαγιά στην οικία η οποία έγινε κυριολεκτικά σταχτή, προκλήθηκε από την σόμπα αλογόνου που υπήρχε στο σπίτι.

Στις 00.50 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε τηλεφωνήματα από περίοικους για μια δυνατή έκρηξη, με αποτέλεσμα να σπεύσουν δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες στο σημείο, την οδό Καραγκούνη αντικρίζοντας ένα τραγικό θέαμα. Το διαμέρισμα ισογείου παραδομένο στις φλόγες και τον άνδρα απανθρακωμένο στο κρεβάτι του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει: “Σορός άνδρα εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καραγκούνη, στο δήμο Λαρισαίων κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.»

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.