Καλογιάννης για μάσκες: Μόνο… κεφάλι γαϊδάρου μπορεί να τις φορέσει

Παραστατικός σχετικά με τις πάνινες μάσκες που έφτασαν στη Λάρισα, ώστε να μοιραστούν στους μαθητές των σχολείων, ήταν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο πλαίσιο σχετικής δήλωσης που πραγματοποίησε σήμερα αναφερόμενος σε όσα έγιναν κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Καλογιάννης άσκησε κριτική, για ακόμη μία φορά, στην απόφαση να αναλάβει η ΚΕΔΕ το βάρος εφοδιασμού των μαθητών με μάσκες προστασίας, ενώ έκανε ειδική μνεία σε ότι αφορά τις πάνινες μάσκες που έφτασαν και στη Λάρισα.

«Ήρθαν δύο μεγέθη – το ένα για νήπια και το δεύτερο για μαθητές δημοτικού έως 10 ετών – οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν… Ήρθε όμως και ένα μέγεθος, το οποίο είναι για παιδιά πάνω των 10 ετών, σε ποσότητα πάνω του 50% το οποίο θα μου επιτρέψετε να πω πως μόνο… κεφάλι γαϊδάρου μπορεί να φορέσει…» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Απόστολου Καλογιάννη.

Σε ότι αφορά τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Λαρισαίων έθεσε ήδη το αίτημα να υπάρξει η δυνατότητα νέας προμήθειας μασκών μίας χρήσης (χειρουργικές), ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες έως ότου φτάσουν οι πάνινες, οι οποίες θα πρέπει να είναι και με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

YouTube player

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.