Καλοκαιρινή επίσκεψη Τσίπρα στη Λάρισα

Στροφή στην κοινωνία πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους επόμενους μήνες, με το στοίχημα πλέον να εστιάζει στην προσπάθεια προώθησης του κυβερνητικού έργου, αλλά και του μελλοντικού προγράμματος στους πολίτες. Αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων από τη βουλή και την οριστική διευθέτηση των εκκρεμοτήτων με τους δανειστές, ο μεγάλος κυβερνητικός εταίρος θα επιδιώξει αλλαγή της μνημονιακής ατζέντας αλλά και του κλίματος δυσφορίας στους πολίτες από τα όσα προβλέπει η νέα συμφωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, εντός του ερχόμενου καλοκαιριού αναμένεται εκτός απροόπτου στη Λάρισα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (σ.σ. μόνον σε εξαιρετική περίπτωση κωλύματος θα υπάρχει ως «εφεδρεία» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης), για τη διεξαγωγή του περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, ένα από τα 13 που θα γίνουν συνολικά στις περιφέρειες όλης της χώρας.

Θα προηγηθούν μικρότερες εκδηλώσεις «προπαρασκευαστικού» χαρακτήρα, με την αρχή να γίνεται εντός του τρέχοντος μηνός στους Γόννους, όπου θα λάβει χώρα αγροτική εκδήλωση με τοπικά στελέχη.

Λίγο αργότερα, αναμένεται στη Λάρισα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης σε εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα, ενώ γίνεται προσπάθεια για μία ακόμη αντίστοιχη πρωτοβουλία με αντικείμενο τις επενδύσεις, στην οποία αναμένεται να μιλήσει ο γενικός γραμματέας στρατηγικών και ιδιωτικών επενδύσεων κ. Λόης Λαμπριανίδης.

Όλα τα παραπάνω εκ των πραγμάτων αποπνέουν ολίγον τι από… προεκλογικό άρωμα, αν και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθιστούν σαφές πως ζήτημα εκλογών στην παρούσα συγκυρία δεν τίθεται ούτε καν σε ρητορικό επίπεδο.

«Θέλουμε να κουβεντιάσουμε με την κοινωνία για το ποιά ανάπτυξη θέλουμε. Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις της κοινωνίας. Δε θα είναι μία τεχνοκρατική προσέγγιση. Πρέπει κάποια στιγμή να ιεραρχήσουμε τι έργα θέλουμε στη Θεσσαλία και στο πλαίσιο αυτό ανοίγουμε μία μεγάλη συζήτηση με τους πολίτες. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ως προετοιμασία εκλογών» δήλωσε στο onlarissa.gr τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/05/08/kalokerini-episkepsi-tsipra-sti-larisa-ke-baraz-ekdiloseon-apo-ton-syriza-stocho-tin-allagi-atzentas-ke-klimatos/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.