Καρφιά και… αβρότητες μεταξύ Καλογιάννη και Αγοραστού

Διπλωματικό… επεισόδιο είχαμε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο δεύτερο όροφο του δημαρχείου της πόλης, εκεί όπου ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης είχε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα διάλογο με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, αμέσως μετά την κοινή συνέντευξη τύπου για τις φετινές εκδηλώσεις των «Ιπποκρατείων».

Αφορμή στάθηκαν τα όσα έλεγε νωρίτερα σε δημοσιογραφική ομήγυρη ο κ. Καλογιάννης σχετικά με την εξέλιξη των έργων στην πόλη, εκεί όπου απέδωσε τις «αρρυθμίες» που εμφανίζονται σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση «δέκα έργων», στην Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μάλιστα, μεταξύ αυτών συμπεριέλαβε και το θέατρο του ΟΥΗΛ, για το οποίο ενώ ο δήμαρχος Λάρισας είχε δεσμευτεί δημόσια πως θα είναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα του 2019, πλέον εκφράζει πολλές αμφιβολίες για το χρόνο περάτωσής του, πετώντας το «μπαλάκι» στον κ. Αγοραστό.

Τα νέα μάλλον ταξίδεψαν «πιο γρήγορα κι από το φως» στο αυτί του περιφερειάρχη, ο οποίος κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια του δημαρχείου και βρίσκοντας μπροστά του τον κ. Καλογιάννη, χαριτολόγησε σε υψηλούς τόνους, πως «για ό,τι γίνεται στη Λάρισα, φταίει ο Αγοραστός». Μάλιστα, προσέγγισε το δήμαρχο και του έσφιξε το χέρι, λέγοντας με αρκετά σκωπτικό ύφος πως «η Περιφέρεια εκτελεί έργα 200 εκ. ευρώ στη Λάρισα». «Αν είναι έτσι, τότε γιατί δε δίνετε κάτι και στο δήμο;», ήταν η απάντηση του κ. Καλογιάννη, που πάντως κράτησε το χαμόγελο στα χείλη του, διατηρώντας τη λεκτική αντιπαράθεση σε «φιλικό» επίπεδο.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.