«Κάθε μέρα που περνάει τα ερωτήματα γίνονται περισσότερα»

Για τη ζωή του μετά την απώλεια της μητέρας του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινό ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, πρωταθλητής στους κρίκους.

Ο αθλητής αρχικά είπε πως: «Κάθε μέρα που περνάει, όχι μόνο δεν παίρνουμε απαντήσεις, αλλά γίνονται ακόμα περισσότερα τα ερωτήματα. Ακούμε ό,τι να ‘ναι, νιώθουμε ότι μας κοροϊδεύουν – τόσο εμάς όσο και σας που δεν χάσατε δικούς σας ανθρώπους – μέσα στα μούτρα μας με όλα που λένε. Ψέμα στο ψέμα, ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, συνέχεια μέτρα στήριξης από τα οποία δεν βλέπουμε τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας πουθενά…».

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για την γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ο ίδιος είπε: «Δεν γνωρίζω, από όσο ξέρω όσοι δέχθηκαν ψυχολογική βοήθεια, έψαξαν μόνοι τους. Από όσο ξέρω δεν έχει βοηθηθεί κανένας από το κράτος».





Ο Τάσος Τεργιάκης τον ρώτησε για την προσπάθειά του να συσπειρώσει τον κόσμο, μέσω και των social media και σε τι φάση βρίσκεται αυτή η προσπάθεια τώρα με τους υπόλοιπους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης απάντησε πώς «Έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ακόμα τη δύναμη, όχι να ξεκινήσουν αγώνα, αλλά να μιλήσουν… Είναι τελείως “χαμένοι”. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και άνθρωποι που τους παίρνεις τηλέφωνο να τους βοηθήσεις και σου λένε “Είσαι απατεώνας, κάτι ζητάς”. Είναι δικαιολογημένο λόγω του πένθους τους».

Παράλληλα ο νεαρός τόνισε ότι «Εγώ είμαι πολύ κουρασμένος, γιατί είναι τεράστιο όλο αυτό που είναι μπροστά μας, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση – μιλάω προσωπικά – να το αφήσω να περάσει έτσι αυτό το θέμα…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.