Κινηματογραφική περιπέτεια για γνωστό Θεσσαλό που έπεσε θύμα ληστείας (βίντεο)

Μια δυσάρεστη περιπέτεια που όμως είχε αίσιο τέλος, βίωσε προσφάτως ο γνωστός Λαρισαίος μεσίτης, Ξενοφών Ζαδές, σε ένα ταξίδι του στην Αθήνα, όπου έπεσε θύμα ληστείας.

Του έκλεψαν το κινητό και έδρασε κινηματογραφικά, και με την βοήθεια δύο νεαρών αστυνομικών κατάφερε να πιάσει στα πράσα τους δύο ληστές, παίρνοντας πίσω το κλεμμένο κινητό του.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει με βίντεο ανάρτησή του, τους αστυνομικούς και προέτρεψε και τους υπόλοιπους την επόμενη φορά που θα γκρινιάξουν για την αστυνομία, να σκεφτούν τη δική του περίπτωση και να μην το κάνουν.

Δείτε πως αφηγείται την ιστορία του:

«Θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που συνέβη για πρώτη φορά. Βρέθηκα σε ένα όχημα αστυνομικό και πέρασα και λίγο χρόνο στα κρατητήρια. Ξεκίνησα από τη Λάρισα και σταμάτησα στην πλατεία Βάθης σε ένα αγαπημένο σημείο για να φάω ένα σάντουιτς. Εκεί που είχα αφήσει την βαλίτσα μου και πάνω το κινητό και έτρωγα, με πλησιάζει ένα τύπος, γεματούλης, 1.80 μ. περίπου, σπαστά ελληνικά, και μου λέει για το NOVOTEL, πηγαίνω καλά από δω; Του λέω θα πας ευθεία και αριστερά. Και μου  λέει μήπως δεξιά; Μα όχι του λέω, ευθεία και αριστερά. Τρίτη φορά ξαναεπαναλμβάνομαι, δεν δίνω σημασία, τον βλέπω να φεύγει γρήγορα, γυρίζω να φάω το σάντουιτς μου. Έρχεται μια κυρία εκείνη την ώρα και μου λέει, κύριε δεν καταλάβατε? Σας πήραν το κινητό σας. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, ένας έφυγε από δω ο άλλος έφυγε από εκεί, αφήνω το σάντουιτς, παίρνω την βαλίτσα και τρέχω από πίσω του. Μέχρι να στρίψει από τη γωνία και να τον ακολουθήσω, είχε εξαφανιστεί ο τύπος. Ανεβαίνω στη μηχανή, κάνω γύρο το τετράγωνο, πουθενά, άφαντος. Λέω πάει το κινητό, με όλα μέσα. Για καλή μου τύχη, ήταν ένα περιπολικό εκείνη τη στιγμή, τους είπα τι συνέβη και ζήτησα να με βοηθήσουν να βρω το κινητό μου. Μου είπαν να μπω μέσα για να τους ψάξουμε. Άνοιξα τον υπολογιστή μου και τους ζήτησα να μου δώσουν ίντερνετ και με την εφαρμογή find my phone, βλέπω ότι το κινητό μου κινούταν σε μια περίεργη περιοχή. Πήγαμε εκεί, πλησιάσαμε τους ανθρώπους, κάναμε κύκλους, αλλά δεν μπορούσαμε να τους ανακαλύψουμε. Στο δια ταύτα, μπήκαμε μέσα σε ένα μαγαζί, τον ρωτήσανε που βρήκε το κινητό, τους είπε ένας φίλος μου το άφησε. Αποδείχθηκε ότι ήταν το δικό μου κινητό, το άνοιξα, γιατί ήταν κλειστό, είχαν αλλάξει και την οθόνη, παρόλα αυτά ο άλλος τύπος που δεν είχα δει, μετά από δύο λεπτά συνειδητοποιώ ότι ο τύπος που είχε κάνει όλο το σκηνικό ήταν εκεί μέσα στο μαγαζί, αλλά φορούσε άλλα ρούχα, με ρώτησαν αν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός, λέω, αυτός είναι. Πάμε στο Τμήμα, ανακαλύπτουν ότι αυτοί ήταν παρέα, και το παίζανε άγνωστοι. Μέσα στην τσάντα τους υπήρχαν τα ρούχα που είχα δει. Στην αρχή αρνήθηκαν τα πάντα, όμως εν τέλει ομολόγησαν ότι αυτοί είχαν κάνει το σκηνικό. Ήμουνα από τις ελάχιστες πιθανότητες που βρίσκεις κάτι γιατί κινήθηκα πολύ γρήγορα. Πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς, τον Παύλο και τον Λάμπρο που βοήθησαν κατευθείαν, χωρίς να σκεφτούνε τίποτα, τρέξανε και μου δώσανε λύση. Την επόμενη φορά που θα θέλουμε να γκρινιάξουμε για την αστυνομία, δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα σκέφτομαι αυτά τα δύο παιδιά, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.