Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον Πολιούχο Άγιο Αχίλλιο

????????????????????????????????????

Κορυφώνονται σήμερα Δευτέρα 15 Μαϊου οι εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας Αγιο Αχίλλιο.

Το πρωί μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, θα ακολουθήσει η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα του εορτασμού:

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Μαΐου 2017

10:15 π.μ. Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

10:45 π.μ. Εκκίνηση πομπής για την Περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

8:00 μ.μ Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Κεντρική πλατεία της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.