Κουρέτας για πλημμύρες στον Βόλο: Εγκληματικές παραλείψεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κριτική στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό άσκησε σήμερα με αφορμή τα χθεσινά πλημμυρικά φαινόμενα στον Βόλο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτριος Κουρέτας.

Ο κ. Κουρέτας σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε νωρίς το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ξεκίνησε την τοποθέτηση του τονίζοντας ότι υπήρξε «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις χθεσινές πλημμύρες στον Βόλο μετά την κακοκαιρία «Elias».

«Δεν μπορεί να πλημυρίζει ο Κραυσίδωνας και ο Βόλος όπως ακριβώς έγινε πριν από 20 ήμερες» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Κουρέτας και πρόσθεσε πως έγιναν «εγκληματικές παραλείψεις» στη διαχείριση της χθεσινής κρίσης καθώς δεν κλήθηκε σύμφωνα με τον ίδιο ο ευρωπαϊκός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας.

«Η κοινωνία αυτή τη στιγμή έχει μηδενική ανοχή» ανέφερε ο κ. Κουρέτας και πρόσθεσε ότι η θητεία του κ. Αγοραστού στην Περιφέρεια, άφησε «ανοχύρωτη» τη Θεσσαλία.

«Καλώ τους πολίτες να μας εμπιστευθούν στην κάλπη και κυρίως μετά για να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε τις πληγές της Θεσσαλίας», τόνισε κλείνοντας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.