Λαϊκή Συσπείρωση: Αίτημα για παράδοση κειμένων και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

https://www.larissanet.gr/

Σε αίτημα των περιφερειακών συμβούλων Θεσσαλίας, της Λαϊκής Συσπείρωσης προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Χρύσα Τσαγανού επισημαίνονται τα εξής:

«Κυρία πρόεδρε

Ο κ. Περιφερειάρχης, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 12/3/2024, συνάντηση με εκπροσώπους της Ολλανδικής εταιρείας HVA, στην οποία έχει αναθέσει η κυβέρνηση την εκπόνηση σχεδίου «ανασυγκρότησης» της Θεσσαλίας, απο τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί και στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ, για την παρουσίαση της δικής του πρότασης για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας.

Τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, δεν έχουν λάβει τα τα δύο κείμενα (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη), ούτε έχουν ενημέρωση, όπως θα έπρεπε, μιας και αποτελεί το εκλεγμένο απο το λαό όργανο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης, ζητάμε να δοθούν σε όλα τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας τα πλήρη κείμενα και των δυο μερών (της Ολλανδικής εταιρείας και του περιφερειάρχη) και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με αυτό το θέμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.