Λαϊκή βραδιά με τον Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία την Τετάρτη στα Φάρσαλα

Λαϊκή βραδιά με τον ιδρυτή των θρυλικών «Ζιγκ Ζαγκ», τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία Βαλάση, θα λάβει χώρα αύριο 17 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Πολιτιστικού Αυγούστου 2022».

O Γιώργος Σαρρής ένας από τους ιδρυτές του πρώην συγκροτήματος «Ζιγκ Ζαγκ» (Νάι, Νάι, Φύσηξε έρωτας, Αγάπη του καλοκαιριού, Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω κλπ.) έχοντας στο ενεργητικό του 15 δίσκους εκ των οποίων 6 έγιναν χρυσοί και 5 πλατινένιοι με χιλιάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, ως δημιουργός έχει γράψει τραγούδια για τη Γλυκερία, τον Γιώργο Νταλάρα και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες.

Ο Γιώργος Σαρρής συμπράττει επί σκηνής με την Λουκία Βαλάση μια νέα ανερχόμενη καλλιτέχνιδα και τραγουδοποιός θα σας εντυπωσιάσει τόσο για την εκφραστική της ερμηνεία τραγουδώντας όσο και για το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι. Οι δύο καλλιτέχνες θα σας ταξιδέψουν με τραγούδια σημαντικών συνθετών αλλά και τραγούδια της Σμύρνης, λαϊκά, ρεμπέτικα καθώς και τραγούδια με αναφορά στη θάλασσα. Με το υπέροχο συγκρότημα που θα τους συνοδεύει, θα σας παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ντουέτο που έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα με τίτλο “Λευκό Πανί” σε μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Φαρσάλων, Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. ΔΦ και Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.