Λάρισα: 17 μήνες φυλάκιση για τον πατέρα των κοριτσιών που κλείδωσε η μητέρα τους στο πλυσταριό

Σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον 53χρονο εκπαιδευτικό και 4 μηνών με τριετή αναστολή την 53χρονη γυναίκα του ενώ δεν έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Υπενθυμίζεται ότι τον 53χρονο κατήγγειλε η 24χρονη κόρη του για ενδοοικογενειακή βία το πρωί της Δευτέρας και τη μητέρα κατήγγειλε η 16χρονη κόρη της για εξύβριση επίσης, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Η δική διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν αιτήματος της συνηγόρου των κατηγορούμενων.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των τριών αδελφών συνελήφθηε με αφορμή το επεισόδιο παράνομης κατακράτησης στο πλυσταριό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (26/9), ο πατέρας των κοριτσιών φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της 24χρονης κόρης του και στη συνέχεια διέφυγε από το σπίτι για να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Λάρισας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια έψαχναν ένα προσωπικό τους φάκελο στο σπίτι που μένουν μαζί με τους γονείς τους. Το γεγονός αυτό «πυροδότησε» την οργή του πατέρα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι. Άρχισε να βρίζει τις κόρες του και στη συνέχεια χειροδίκησε στην 24χρονη.

Σημειώνεται ότι, την ήμερα που η μητέρα τους δικαζόταν για την παράνομη κατακράτηση στο πλυσταριό, οι τρεις αδερφές κατήγγειλαν ότι δέχονταν σωματική και λεκτική βία από τους γονείς τους από νηπιακή ηλικία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.