Λάρισα: Μεγάλο συλλαλητήριο με τρακτέρ ετοιμάζουν σήμερα οι αγρότες

Με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Λάρισας θα μπουν σήμερα οι αγρότες, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Ηδη από χθες ακόμα περισσότερα τρακτερ εφτασαν στο μπλόκο της Νίκαιας προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνάμεις τους.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας – μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων θα καθοριστούν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ενώ αναφερόμενος στην πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, για διάλογο, είπε ότι είναι «προσχηματική».

«Η πρόσκληση για διάλογο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι προσχηματική. Και αυτό διότι μας είπε πως ικανοποίησε τα αιτήματά μας 14 Δεκεμβρίου και πως εμείς αλλάξαμε τα αιτήματά μας τώρα, υπονοώντας ότι κάνουμε αντιπολιτευτική κίνηση. Τα αιτήματά μας είναι, όμως, ακριβώς τα ίδια και επειδή δεν μας τα ικανοποίησε γι’ αυτό είμαστε στον δρόμο. Συνεπώς δεν έχει νόημα να πάμε σε έναν τέτοιο διάλογο, απλά για να λέμε ότι έγινε διάλογος. Αν έχουν λύσεις μπορούν να τις ανακοινώσουν και να συζητήσουμε» σημείωσε ο κ. Μαρούδας.

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία
Οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας έχουν αποκλείσει για τετάρτη ημέρα την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα διεξάγεται ως ακολούθως:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.