Λάρισα: Συλλήψεις την ώρα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (17-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ένας 36χρονος, ένας 32χρονος και μία 29χρονη, καθώς και ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 33χρονος μαζί με την 29χρονη κατελήφθησαν να προμηθεύουν τον 36χρονο με μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθησαν.

Από την κατοχή του 36χρονου κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ από την κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (195) ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, όπου διέμεναν ο 33χρονος και η 29χρονη μαζί με τον 32χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε έξωθεν της οικίας και συνελήφθη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

· τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,

· δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης,

· μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης,

· είκοσι οκτώ (28) ναρκωτικά δισκία,

· ένα διαδερμικό έμπλαστρο με ναρκωτική ουσία,

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.