Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα η 53χρονη Λαρισαία καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και δημοσιογράφος, Μαρία Περβανίδου, η οποία χθες έχασε τη μάχη με την επάρατο.
Η εκλιπούσα είχε πλούσια δραστηριότητα στα δημόσια της πόλης, με δημοσιογραφική παρουσία σε έντυπα μέσα αλλά και σε ραδιόφωνα.
Μεταξύ άλλων για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε στον ραδιοφωνικό σταθμό «europe one» μαζί με τον Ανδρέα Γιουρμετάκη την εκπομπή «Ω! Τι κόσμος μπαμπά», ενώ αρθρογραφούσε στο περιοδικό «Kapa style» του «Ημερήσιου Κήρυκα».
Η Μαρία ήταν καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και ιδιοκτήτρια του γνωστού φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Περβανίδειο».
Τραγική φιγούρα ο αρραβωνιαστικός της Βασίλης Καλαϊτζίδης ο οποίος την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η εξόδιος ακολουθία της θα ψαλεί στις 3 σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/09/29/kidevete-simera-mesimeri-sti-larisa-maria-pervanidou/































