Λάρισα: Ένα τραγούδι για την Κλεοπάτρα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συναυλία στήριξης στην μικρή Κλεοπάτρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 9 μ. μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η συναυλία θα γίνει για την στήριξη της 6χρονης κόρης του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, Κλεοπάτρας, που διαγνώστηκε με χονδροβλαστικο οστεοσάρκωμα στον μυελό της αριστερής κνήμης.

Λόγο της σπανιότητας της νόσου κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού στο εξωτερικό.

Με τη βοήθεια απλού κόσμου αλλά και πολλών καλλιτεχνών, ένα μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάζεται έχει ήδη καλυφθεί, αλλά όχι όλο.

Πάνω από 80 καλλιτέχνες λοιπόν στη Λάρισα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο και μόνη επιβάρυνση για όποιον θέλει και μπορεί ένα κουπόνι στήριξης αξίας 3 ευρώ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την στήριξη του Σωματείου Μουσικών Λάρισας και του Δ.Ω.Λ.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2018/02/05/larisa-ena-tragoudi-gia-tin-kleopatra-oli-mazi-boroume-na-voithisoume-tin-mikri-agonistria/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.